Olen Eija, luontoneuvoja ja pitkän yrittäjätaustan omaava, iloinen ja empaattinen kahden aikuisen lapsen äiti. Minulla on vahva kokemus asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä.

Luonto on ollut minulle aina tärkeä. Sieltä olen saanut elämänvoimaa erilaisissa elämäntilanteissa, kuten avioeron ja konkurssin jälkeen, kun tuntui että kaikki meni.

Luonto eheytti minua ja sain aloittaa ns. alusta tai ”puhtaalta pöydältä”, kuinka se nyt nähdäänkään.

Olen toiminut kampaajana lähes 40 vuotta. Kampaajan tehtävissä olen saanut työskennellä hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa, käyttää luovuuttani ja olen viihtynyt työssä hyvin. Kouluttauduin myös ekokampaajaksi, jotta tuota kemikaalikuormaa saataisiin vähemmäksi.

Yksi keino itsensä hoitamisessa ja ulkonäöstä huolehtimisessa ovat luonnosta saatavat raaka-aineet ihan kaikessa kosmetiikassa. Kampaajan fyysisesti raskas työ vaati veronsa.

Liikkumisesta ja itseni kunnossa pitämisestä huolimatta minulle tuli keskivaikeat kaularangan ahtaumat ja sitä kautta uudelleenkoulutus.

Luontoneuvojana saan hyödyntää sekä ihmis- että luonnon tuntemustani, ja se tuntuu hyvältä. Jossakin vaiheessa, useita vuosia sitten mietin itselleni sopivaa toiminimeä. Nimeksi valikoitui Ilon Haltiatar, koska koen että ilon kautta tätä elämää viedään eteenpäin ja niinpä haluan sitä iloa jakaa monin eri tavoin kaikille tässä elämässäni. Nauru pidentää ikää ja minulle on annettu sellainen lahja, että saan ihmiset nauramaan. Ja tätä lahjaa haluan jakaa myös sinulle.

Tervetuloa kokemaan kanssani!