Haltiattaren saunaretriitit

Sauna on ollut elämän alun ja lopun matkaan saattaja, pyhä paikka ja naisten valtakunta.


Hiljentymisen, mutta myös terapeuttisten keskustelujen lämminhenkinen tila,
jossa jokainen saa olla juuri sitä mitä on.

Myös hiljaisuudenpoluilla kuljeskellen löytyy oivalluksia siitä, mitä polkua on syytä kulkea tässä hetkessä.


Tervetuloa kokemaan kanssani elämyksiä!

Yrtti-, puhdistus- ja morsiussaunat:
Keräämme jokaiselle yksilöllisen puhdistuskimpun yrteistä ja eri puulajeista. Saunomisen jälkeen tutkailemme, mitkä kasvit ovat eniten "kärsineet” elikkä mitkä elimet ovat eniten tarvinneet hoitoa. Morsiussauna: Polttariporukoille ikimuistoinen saunakokemus, kukkineen, yrtteineen ja loitsuineen.

Turvesauna ja -hoidot
Taivaallisen rentouttavassa turvesaunassa levitetään koko keholle lämmitetty turve, istahdetaan lempeään löytyyn n. 20 min ajaksi. Myös jalka-ja kasvohoitoja. Turve hoitaa mm. reumaa, tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä urologisia ja gynekologisia ongelmia, atooppista ihoa, aktivoi kehon omaa kortisonituotantoa. Erinomainen unilääke!

Nikamakäsittely Aaltosen tekniikalla:
Lämmin turve levitetään selkään ja jalkoihin, jotka peitetään lämpimillä elementeillä. Ensiksi hietrotaan pää ja kädet. Tämän jälkeen turve poistetaan jaloista, jotka hierotaan. Lopuksi turve poistetaan selästä, selkä hierotaan ja käsitellään nikamat. Erittäin rentouttava ja puhdistava hoito.

Yrttinyyttihieronta
Lämpimillä, ihanantuoksuisilla itse valmistamillani nyyteillä hierotaan joko kasvot ja kaulan alue tai isoimmilla nyyteillä koko keho. Samaan aikaan saat kuorinnan, hoidon ja rentoutuksen. Kaikkien naisten unelmahoito!

Ihmiset ovat kuin viinit, huonot muuttuvat vanhoina happamiksi, hyvät tulevat vanhetessaan yhä paremmiksi. - Cicero