Tervetuloa hemmotteluun!

Luontaishoidot ovat hyvin kokonaisvaltaisia, kehon ja mielen matkoja joissa pääset hiljentymään omaan sisimpääsi.


Hoidon jälkeen voit kokea olevasi rentoutunut, rauhoittunut, voimaantunut ja energiasi ovat tasapainossa.

Yrttinyytti-hieronnat

Joko kasvoille tai koko keholle. Ihanan tuoksuiset itse valmistetut yrttinyytit esilämmitetään ja niillä hierotaan energiahoidon kera joko kasvot tai koko keho. Erinomaisen rentouttava, kuoriva ja kosteuttava hoito. Kaikkien naisten unelmahoito.

Intialainen päähieronta
Stressitasoa ja lihasjännitysta laskeva klassikkohoito joka tehdään istuma-asennossa, joten helppo tulla lataamaan energiaa vaikka kesken työpäivän. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita kehosta. Erittäin tykätty ja voimaannuttava hoito, joka rentouttaa ja kohottaa energia-ja värähtelytasoa

Energiahoidot
Kaikki ympärillämme kuten myös me itse olemme värähtelevää energiaa. Kipeän kohdan värähtely on alhaisemmalla taajuudella kuin terveen kohdan ja kun tämän kipeään kohtaan tuodaan korkeammin värähtelevää, rakastavaa energiaa, alkavat värähtelyt harmonisoitua. Myös henkisellä tasolla.

Meridiaanivenyttelyt
Kokonaisvaltaisesti sekä mieltä että kehoa hoitava, rentouttava hoitomuoto, jossa käytännönläheiset ja yksinkertaiset venytykset kohdistuvat myös sisäelimiin, jolloin niiden toiminta tasapainottuu ja mielen stressitaso laskee. Oikeanlainen hengitys on merkittävässä roolissa. Opit siis rentouttamaan itsesi myös hengityksen avulla. Venyttelyn alussa lempeät lämmittelyliikket valmistavat mielesi ja elimistösi vetreytymään Mukana myös pienet hoitohetket parityöskentelynä. Kesto 75 minuuttia.

Parisuhde paremmaksi
Lämminhenkinen pariskunnille suunnattu voimaannuttava hoitohetki äänimaljojen ja rummuttelun rentouttavassa ja avaavassa sointukylvyssä. Hoitoon sisältyy myös toisillenne tehty sivelyhoito, joka syventää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja opit huomiomaan puolisoasi. Toimii jatkossa yhteisenä muistona ja arjen kohokohtana. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin 60min.
Luontomeditaatioretki
On paljon tutkimustietoa siitä, miten luonto parantaa ja hoitaa niin stressaantuneita työikäistä kuin myös lapsia, nuoria ja jo varttuneenpankin ikään ehtineitä. Teemme yhdessä lempeitä, tutkailevia helppoja harjoituksia luonnon tarjoamilla puitteilla, hengittelemmme puhdasta parantavaa ilmaa, ilakoimme ja palaamme takaisin virkistyneinä ja uudistuneina. Kesto 60 min.

Elämä on lahja, elä se ilolla sekä suurella sydämellä!