Tervetuloa hemmotteluun!

Feminine Yin®

Feminine Yin® on eheyttävä yin-joogaharjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa.

Harjoituksen aikana kierrän käsittelemässä muutamia hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä, joilla voidaan tukea asentojen vaikutuksia. Harjoitus vahvistaa ja lisää luovuutta, itsensä arvostamista, hyväksyntää sekä rakastamista.

Yin jooga tukee ja edistää sidekudosalueiden elikkä faskioiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin jonka aikana keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan. Tunti alkaa joko alkurentoutuksella tai liikemeditaatiolla ja päättyy joko sanallisen meditaatioon tai äänimaljojen, koshikellojen, kongin ja rummun vapauttaviin, lempeisiin sointuihin.


Äänimalja rentoutus
Sointukylpy, sointurentoutus tai äänimaljarentoutus on kehon ja mielen kokonaisvaltainen kokemus, jonka syvärentouttava vaikutus säilyy keholla useita päiviä. Sointukylpy sopii erinomaisesti pariskunnille sekä pienille ja isommillekin ryhmille.

Sointukylvyssä äänimaljoja soitetaan ilman kehokosketusta, kehon vierellä. Voit rentoutua kaikessa rauhassa lämpimän peiton alla joogamatolla loikoillen. Syvärentoutumisen kautta keho ja mieli saavat uutta, puhdasta energiaa sekä uusia voimavaroja.
Naiseuden voimahoito
Feminine Yin-pohjainen henkilökohtainen hoitokokonaisuus, jossa tasapainotetaan vahvistetaan kehosi ja mielesi tasapainoa yksilöllisesti, tämän hetken tarpeesi mukaan. Hoidossa voidaan käyttää myös esim. kortteja, kristalleja jne. tilanteesi ja hoidon tarpeen mukaan.

Sielusi kutsu -hoito
Hoitaessani kanavoin sinulle voimaa, luottamusta kiitollisuutta, mitä tässä hetkessä sielusi pyytääkään. Hoidossa käytetään tilanteen mukaan eri soittimia, rumpua, kosheja, maljoja, omaa ääntä, kristalleja ja eteerisiä öljyjä. Rentouttavaa hierontaa, chakrojen tasapainotusta, mindfulness- tanssia, kortteja jne. Lopussa keskusteluhetki pienen suolaisen ja luomuyrttijuoman voimin. Kesto noin 90 min.

Suklaa-naamio
Ihanan tuoksuinen, kosteuttava ja hoitava naamio, joka levitetään kasvoille ja dekolteelle. Tämä lämmin suklaa-naamio sopii hemmottelua kaipaavalle iholle. Hoitoon sisältyy kasvohieronta.

Suklaahieronta
Hieronta tehdään suklaamassa-öljy-seoksella, jossa yhdistyvät suklaan huumaava tuoksu, kaakaopapujen hyvää tekevät ominaisuudet ilman turhia kaloreita. Suklaahieronta tehdään koko keholle. Suklaan hyvää tekevät ominaisuudet yhdistettynä rentouttavaan hierontaan saavat aikaan yleellisen nautinnon. Lempeä hieronta tehostaa suklaan vaikutusta ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Intialainen päähieronta
Stressitasoa ja lihasjännitysta laskeva klassikkohoito joka tehdään istuma-asennossa, joten helppo tulla lataamaan energiaa vaikka kesken työpäivän. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita kehosta. Erittäin tykätty ja voimaannuttava hoito, joka rentouttaa ja kohottaa energia-ja värähtelytasoa

Energiahoidot
Kaikki ympärillämme kuten myös me itse olemme värähtelevää energiaa. Kipeän kohdan värähtely on alhaisemmalla taajuudella kuin terveen kohdan ja kun tämän kipeään kohtaan tuodaan korkeammin värähtelevää, rakastavaa energiaa, alkavat värähtelyt harmonisoitua. Myös henkisellä tasolla.

Eheyttävä tanssi
Kehoomme tallentuu lapsuudesta lähtien erilaisia tapahtumia ja tunnetiloja, jotka jäävät sinne ikäänkuin jumiin. Eheyttävän tanssin avulla poistamme näitä ns. tunnelukkoja. Tanssi on kehoa ja mieltä avaavaa, voimaannuttavaa ja eheyttävää liikehdintää, jossa ei ole tarkkoja askelkuvioita vaan jokainen löytää itselleen sopivan tavan ilmaista itseään ja purkaa tunnetiloja. Palvelu saatavilla ryhmille (4-6 hlö).


Yrttinyytti-hieronnat

Joko kasvoille tai koko keholle.

Ihanan tuoksuiset itse valmistetut yrttinyytit esilämmitetään ja niillä hierotaan energiahoidon kera joko kasvot tai koko keho.

Erinomaisen rentouttava, kuoriva ja kosteuttava hoito. Kaikkien naisten unelmahoito. Katso videolta kuinka hieronta toteutetaan.

Parisuhde paremmaksi
Lämminhenkinen pariskunnille suunnattu voimaannuttava hoitohetki äänimaljojen ja rummuttelun rentouttavassa ja avaavassa sointukylvyssä. Hoitoon sisältyy myös toisillenne tehty sivelyhoito, joka syventää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja opit huomiomaan puolisoasi. Toimii jatkossa yhteisenä muistona ja arjen kohokohtana. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin.
Kesto 60min.


Luontomeditaatioretki
On paljon tutkimustietoa siitä, miten luonto parantaa ja hoitaa niin stressaantuneita työikäistä kuin myös lapsia, nuoria ja jo varttuneenpankin ikään ehtineitä. Teemme yhdessä lempeitä, tutkailevia helppoja harjoituksia luonnon tarjoamilla puitteilla, hengittelemmme puhdasta parantavaa ilmaa, ilakoimme ja palaamme takaisin virkistyneinä ja uudistuneina.
Kesto 60 min

Elämä on lahja, elä se ilolla sekä suurella sydämellä!